Dagen idag

Hei. Nå er jeg tilbake igjen!! Nå blir det masse blogging fremover dere.
Idag har jeg idag vært litt i sentrum (Bor mellom Stavanger og en liten "tettstedby". Tettstedsbyen, kalles sentrum og Stavanger - byen, til dere spesielt interesserte) for å kjøpe noen småting, tatt sol og vært innom frisørsalongen for å høre mer om å være frisørmodell.

Har lenge tenkt på om jeg virkelig skal være hårmodell, eller om jeg bare skal droppe det. Men det som er sikkert er at jeg virkelig trenger en klipp,og en forandring hadde ikke vært helt feil når jeg tenker meg om. Men uansett: Gledet meg faktisk til å blogge idag, så jeg tok med meg kameraet.  Haha, jeg tok faktisk bilder i solariet! Kleint men enjoy.
Ok,tenker meg at folk reagerer nå, og kanskje dukker det oppnoen  kommentarer også, men herregud- jeg flasher da ingenting. Har dere sett en rygg før? :)
haha,legg merke til at jeg har hode i samme vinkel på nesten alle bilder! morsomt. Gjort idag? Noen som har vært hårmodell hos frisør?? Gi meg tilbakemeldinger! :D


5 kommentarer

ELVIRA

22.mar.2010 kl.19:58

I LOVE YOUR BLOG! :D

sjekk ut min da vel!!

22.mar.2010 kl.20:00

kjempe søt blogg! hadde blitt så glad hvis du stakk innom bloggen min og la igjen en liten kommentar om hva du syns om den ;) tusen tusen takk ;)

followkristina

22.mar.2010 kl.20:01

herreguuud, nå fikk jeg lyst til å ta sol : ( nei, har aldri vært hårmodell! ;o

hadde vært fint om du sjekka ut hot or not på bloggen min!:)

mille :D

22.mar.2010 kl.20:12

Fine bilder, du var veldig pen :)

- www.milleis.blogg.no kommentere tilbake? :D

SILJE KARINA ♥

22.mar.2010 kl.22:43

Tusen takk dere:D

Skriv en ny kommentar

hits