Bakteriebombe.

Jeg leste forleden en artikkel på minmote.no om hvor viktig det egentlig er å holde sminkekostene sine rene. Det fikk meg til å tenke over at det faktisk er mange der ute som ikke vet hva det innebærer å ha skitne koster liggende i sminkepungen. Tenkte derfor å skrive noen ord om akkurat dette.


Sminken og sminkekostene dine inneholder millioner av bakterier. En vanlig sminkepung kan også inneholde mugg og sopp. Det er vemmelig det!

Selv har jeg bare blitt flinkere og flinkere til å rense kostene mine. Som regel blir det til at jeg renser dem ( ihvertfall prøver) omtrent èn gang i uken, noe som fungerer helt fint. Men faktisk er det ikke bare sminkekoster det finnes millioner av bakterier i. Børster, kammer o.l må man også renses. Alt du trenger er sjampo og zalo. Børster o.l legges i såpevann (vann og zalo) for å fjerne fett, talg og gamle produktrester. Sminkekoster av ekte hår ( som i.d sine koster) vasker du med helt vanlig sjampo. Hårkur kan faktisk også gjøre susen iblandt. 
husk at koster og pensler alltid skal tørkes liggende for at vannet ikke skal renne ned i hårfestet.

 Did you know this?

4 kommentarer

Line :)

05.apr.2010 kl.19:00

Har hørt det før, men er ikke flink til det...

Takk for tipset! :)

SILJE KARINA ♥

05.apr.2010 kl.19:07

bare hyggelig du! ( omg,voksent språk)

KAROLINE MED K<3

05.apr.2010 kl.19:49

Driiit kul blogg du har :D Åhh, denne må jeg lese oftere :D Hvis jeg kunne gitt deg et tips, så ville jeg kanskje laget en mer inspirerende header? Den fortjener det! Bloggen din er skikkelig bra, men headeren sier at den bare er "just another blog" ;)

sv: Tusen atkk for kommentaren jeg fikk av deg:D

SILJE KARINA ♥

05.apr.2010 kl.21:46

Engelen Karoline: Kjekt å høre at du likte bloggen min:) Setter også pris på at du sier hva jeg kan gjøre bedre:) Skal se hva jeg kan gjøre med det:D

Skriv en ny kommentar

hits