Foooooot Cooler

Hellu! Gikk igjennom noen skuffer og skap idag morges, desperat etter å finne en gradskive ( ..matematikk tentamen vet dere.. ) Men istedet fant jeg sikkert 20 pakker med allslags masker!  haha, husker faktisk hvor jeg fikk tak i den også! Sverige. De har ligget i skuffen helt siden sommer! sprøtt.Sliten og trett etter hard trening, tenkte jeg aaah.. nå som jeg har vært flink, skal jeg ta kure håret, lakke neglene og bruke en av de maskene jeg fant! Jeg må jo alltid prøve noe nytt. Istedet for den "kjedelige" ansiktsmaska, valgte jeg en maske for føttene(!!) haha.  Noe jeg virkelig ikke skulle ha gjort.. .


Var litt uheldig med å få det litt langt oppå leggen, men herregud .. Til min store bekymring, itillegg til at jeg fikkk herlige innskrumpet bein .. Eller for å si det på en annen måte. Jeg skjønner jeg jo nå hvorfor den kalles " Foot Cooler".

Beina mine fryyyyyyser! Ok,når jeg sier fryser er det ikke fordi jeg nettopp har skyld det vekk eller noe, (for det er faktisk en god stund siden nå.) men jeg ... det er akkurat som .. hva kan det beskrives som? Jo, når du feks nettopp har pusset tenna,spist en spesiel drops elns og puster inn masse luft. Tenk deg den følelsen på FØTTENE! ikke bra. prøvd fotmaske før?


Heldigvis ble også siste nevnte gjort, lakkering av negler og hårkur.

Nå skal jeg pakke dem med enda et pelspledd før jeg fortsetter på homeeeewoork. Godt å være tilbake på skolebenken, eller hva? (ironi for de som er tunghørte .. nei, jeg mener tungleste)

Én kommentar

Irene

08.apr.2010 kl.19:57

Den så god ut!

Skriv en ny kommentar

hits