Home again

Hallaisen, som de sier i Bergen! Jeg har hatt en super duper helg. Veldig mye kjøring, men verdt det! Egentlig liker jeg kjøreturer. Ihvertfall så  lenge jeg har litt snacks, iphonen, tyggi og en liten pute til å ta seg en liten blund inni mellom. 

Idag har vi faktisk nesten kjørt i 7 timer, hvis ikke enda litt mer. Det er litt for langt ja.. Egentlig er det jo bare 4 til Stavanger! Vi var opp om en hytte på besøk, som førte til noen timer extra fordi vi kjørte gjennom Voss. (ja,jeg vet uinteressant..) Må bare si at "åå, rundt der med voss er det så utrolig koselig. Det er så idyllisk med alle fjellene rundt osv! Love. 

JEG FIKK FORRESTEN BRUKT GLADIATORSKOENE JEG PAKKET MED!! Etterhvert kom fint været gram gitt. Har visst nok vært snill jente iår. 

over 20 grader! I like. (( dette var ikke i bergen........ der var det regn og overskya.....)

Men nå er jeg altså hjemme igjen, sminkefri og fin som alltid!  IRONI folkens.

 MEN er jeg forresten litt rar når jeg sier at jeg trives å gå uten sminke?  Folk flest får jo helt anfall av å gå uten sminke, jeg elsker det jeg! Eller elsker og elsker fru blom. Jeg har ihvertfall ingen fordommer imot det( heter det fordommer?? haha) 

Har dere en hatt en fin sommer så langt?? :-D2 kommentarer

Karina

05.jul.2010 kl.20:39

Hej. Fin blogg. Hvordan er det du skaffer sånne html koder? *

(:

SILJE KARINA ♥

06.jul.2010 kl.15:59

Karina: hei du:-) takk skal du ha! du kan for eksempel søke " html koder" på google:-)

Skriv en ny kommentar

hits