I'm going bananas

Beklager veldig for at det er 15 år mellom hvert innlegg. Kanskje litt egoistisk å si, men jeg blogger kun for meg selv, som da vil si når jeg orker og har lyst. Jeg er faktisk ikke innpå blogg.no i det hele tatt for tiden. Det er jo sommer, og jeg er for det meste ute å nyter tiden! 

Jeg har gjort en del ting siden sist innlegg for å si et slik:-) Er ikke særlig god til å logge meg på pc'en for tiden. Men som overskriften sier,  har jeg veldig mye på hjertet for tiden! Og vet dere hva? blogglysten blir bare bedre og bedre. åå, det er så mye jeg har lyst til å skrive innlegg om, fortelle osvosv. Trodde aldri jeg skulle si dette .. men det kribler etter å blogge!! I'm going bananas

Tatt masse flotte bilder, som jeg senere kanskje legger sammen til en bildeserie også. Vi får se=) Veldig mye uinteressant i dette innlegget ja... haha. Men ok,jeg runder av med å si at jeg fikk forresten første valget mitt når det gjelder skole! Jeg skal altså gå  medier og kommunikasjon på Vågen vgs til høsten( i Sandes). Angrer litt på at jeg ikke søkte hetland nå,men jaja:-)Blæ, mye snikksnakk.
Men hvis det er noen andre i stavanger-området som skal gå på vågen, så skrik ut!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits