wooops

 Glemte å skrive at nå som jeg reiser til London i morgen tidlig, blir det null blogging de fire neste dagene . Jeg kommer altså hjem igjen den 31. Men shit,nå må jeg sove! Flyet går åtte, og jeg har ikke pakket alt klart enda engang. Holy! Visste dere at vi forresten skal stille klokka framover inatt? Damn,da blir det jo en time mindre å sove på itillegg! 

Ha en god påske videre! ( mens jeg er i London, hehehe)


 

Outfit 27.mars

Hei! Unnskyld at jeg ikke har fått tid til å blogge før nå. Hatt det ganske travelt.

Idag har jeg vært en liten tur i byen. huff,skulle ikke dratt i det hele tatt, i og med at jeg reiser til London i morgen tidlig(!!). Kom heldigvis bare hjem med  noen småting da. Det får være en trøst. haha. 

Etter byturen måtte jeg vaske badet, rydde rommet ++. Kjenner jeg egentlig bare vil slappe av nå .. men neida, jeg har pakking som må gjøres. Men hehe, jeg er smart da. . Fant pakkeliste på internett! 

Så til tittelen .. Her er antrekket jeg hadde på meg:


Bukse- Cubus
Leopard singlett- H&m
Cardigan - Gina tricot


Hva syntes du?


Nå må jeg pakke,snakkees!

VIDEOBLOGG!

Eller burde jeg si førsøk på videoblogg? haha, take a look.

/>


What'cha think? 

videoblogg rett rundt hjørne

Heia!
Prøvde å lage videoblogg til dere i dag! Driver å redigerer den nå, så i morgen kommer resultatet av min første videoblogg. Haha. Jeg er helt lost på videoblogg. hoho. Men nå må jeg øve på prøve vi skal ha imorgen! Wish me good luck. Husk å sjekk videobloggen i morgen da!LONDON HERE I COME

Pappa kom med en stor gladnyhet til meg istad! I påskeferien, på søndag, reiser vi til London. Har faktisk aldri vært i London, så gleder meg som en liten unge. Vet ikke om det blir så mye shopping da, i og med at jeg kun reiser med guttaboys, men gøy blir det nok uansett. Vært i London før?
Effektiv dag

Helo you! Gjett om jeg har vært flink idag da. Vet dere er nysgjerrige ( hehe, not). Jeg har hatt vaskedag ... Ganske kjedelig,men jeg har mine metoder. Når jeg skal rydde, vaske eller .. ja,you name it, må jeg alltid ha disse sangene under her tilgjengelig. De får meg alltid helt gal. Noe som passer utmerket når vasking skal bli unnagjort! haha,jeg er rar.og selvfølgelig selvportrett på badet! :D

Hva gjør du idag?:)

Dagen idag

Hei. Nå er jeg tilbake igjen!! Nå blir det masse blogging fremover dere.
Idag har jeg idag vært litt i sentrum (Bor mellom Stavanger og en liten "tettstedby". Tettstedsbyen, kalles sentrum og Stavanger - byen, til dere spesielt interesserte) for å kjøpe noen småting, tatt sol og vært innom frisørsalongen for å høre mer om å være frisørmodell.

Har lenge tenkt på om jeg virkelig skal være hårmodell, eller om jeg bare skal droppe det. Men det som er sikkert er at jeg virkelig trenger en klipp,og en forandring hadde ikke vært helt feil når jeg tenker meg om. Men uansett: Gledet meg faktisk til å blogge idag, så jeg tok med meg kameraet.  Haha, jeg tok faktisk bilder i solariet! Kleint men enjoy.
Ok,tenker meg at folk reagerer nå, og kanskje dukker det oppnoen  kommentarer også, men herregud- jeg flasher da ingenting. Har dere sett en rygg før? :)
haha,legg merke til at jeg har hode i samme vinkel på nesten alle bilder! morsomt. Gjort idag? Noen som har vært hårmodell hos frisør?? Gi meg tilbakemeldinger! :D


Lett å ta feil vei

Need some thinking. Sorry,men det blir ingen blogging i helga..


(redigert i photoshop)


Ha en fin helg!  Kommer tilbake etter helgen:) 

Mammarolle for fult!

Idag har jeg sittet barnevakt. Unger er såå søte!  Kjenner jeg blir i så godt humør. Ok, må si det igjen, de er så søte!! Tok noen bilder forresten. Iphone kvalitet for livet, take a look!


SØTE!
åå!
Hva har du gjort idag? glad i unger? 

smågodt i hverdagen skader ikke

Hei! Istad da jeg sjekket innboksen, hadde jeg fått en melding om hvorfor jeg ikke blogga igår med noen par grinesmilyer. haha, så sjønt! Da kan jeg si at noen ganger må jeg dessverre priotere skole først. Nå som jeg går siste året på ungdomskolen, holder det ikke med 2 i snitt akkurat. Men da var den saken ut av verden:) Så over til overskriften ...

Idag kom Pappa hjem med noe smågodt som jeg liker å kalle det. Nope,tenker ikke på snop denne gangen, men nødvendigvis denne lille tingen som kom snikende inn på rommet mitt. 

Siterer fra pappa
Pappa: Denne var en bestselger, tenkte det kanskje kunne være noe som falt i smak. 

Er det nå jeg skal si hvorfor jeg ikke har jobb? Jobb er æsj,pappa har cash. Neida! Pleier aldri få noe smakfult nå til dags.lipgloss fra smaxbox!!


Hørt mye bra om smashbox,men aldri prøvd det selv. Noen som har erfaringer med merket? Evt lipgloss?


hehehe. måtte jo bare avslutte med dette bildet. Ta det med en klype salt, det er ment som ironi:D

Nå må jeg øve på prøve. snakkes!

I kveld kjører jeg brunt hvitt

.. Sitter å koser meg med kakao med krèm, is og mine elskbare tøfler mens jeg ser på paradise hotel! LOVE

Hva gjør du ikveld? Ser du paradise hotel?

Noen bilder fra helga

Hei!
Uff, skjemmes over hvor sløv jeg er med å blogge i helgene. Utsetter det alltid, noe som fører til null blogging. Men jeg tok noen mobilbilder i ny og ne. Det er vell bedre enn ingenting fra helga? 


breakfast

Amalie og malene

Nettopp stått opp. Fiiint, haha!Veronica:)

hahaOk,kanskje litt voksent å spørre,men ..

Hatt en fin helg?:)

Sporty er bare fornavnet

Hei! 
Jeg har egentlig ikke tid til å blogge nå for bussen går om 10 minutter(!!) Men jeg måtte jo bare innom for å si hei!

Nå straks skal jeg og ei venninne til svømmehallen! Hoho,det er ikke ofte jeg faktisk er villig til å trene, og hvertfall ikke på en fredag! Jaja,dere hører mer fra meg i morgen, skal nemlig sove over. Dere får ha en fin fredag!
Hva skal dere i kveld ?

GIVE ME SUMMER


Başlıksız

15 basic pieces- 1. destroyed jeans
Set Sail


OPI ContestHvilket antrekk?
Sommer eller vinter?

Sunglasses

En liten anbefaling til neglelakk

Neglelakk har rett og slett blitt et must for meg. Neglene mine er alltid lakkert. Det går mest i sort,rød og blank,men jeg liker egentlig de fleste farger! Neglelakk gir en spennende og ny look til neglene som kan piffe opp et hvert antrekk. Bruker du neglelakk hver dag, beskytter du dessuten neglene dine. Men noe som er lett å gjøre (en feil jeg gjør hver gang!) er å komme borti lakken, når den enda ikke er tørket skikkelig. Hele lakken blir ødelagt,og det ender med at du må gjøre det på nytt.
skikkelig irriterende, sa du? Oh yes.

Derfor har jeg funnet denne strålende løsningen! Etter påføring av neglelakken, sprayes denne saken kalt "Mava dry" på neglene. Og damdarada - neglelakken tørkes på noen få sekunder! 

Bør virkelig prøves ut:) Klarer meg ikke uten denne skjønnheten. Fås kjøpt på de fleste parfymerier,men husker dessverre ikke pris.

Like avhengig av neglelakk som meg?
Prøvd noe lignende før?


Øm rompe og bloglovin

Hei! 
Idag er jeg hjemme fra skolen pga en forferdelig hodepine jeg hadde i morges. Den er borte nå,men (merkelig nok!) angrer litt på at jeg ikke gikk på skolen. Herlig å kunne slappe av, men det er sinnssykt kjedelig ha øm rompe (Haha, stavingsprogrammet mener det ikke finnes noe ord som heter rompe, og vil helle ha meg til å skriva lompe!) fordi du kun har tilgang til tv og pc hele dagen. Men til en annen sak..

Jeg har endelig fått meg bloglovin! Helt utrolig hvor genialt det egentlig er. Man kan følge alle favorittbloggene på èn side. Så nå kan dere altså følge meg på bloglovin:-) Bare scroll litt ned, og trykk på på den søte bamsen:-)

Edit: Haha, det skrives jo selvfølgelig ikke rompe,men rumpe!

Bruker dere bloglovin?

PARADISE HOTEL I KVELD

I kveld begynner et av mine favoritt program, paradise hotel! Gleder meg noe sinnssykt. Jeg rett og slett digger programmet. Men først har jeg lekser å gjøre. drep meg.

Andre som skal se det?

I'm the new boss!

Heisann sveisann! ( hehe,liker å ha litt variasjon. "Hei" begynner å bli litt oppbrukt)

Nå er jeg akkurat kommet meg hjem fra skolen. Jeg har både gruet og gledet meg til denne dagen i ukevis. Pappa er på Gran Canaria ( treningsleir elns.) og mamma i Bergen på kurs. Det betyr jeg er sjefen i huset idag(!!).

Jeg gleder til å rope "GÅ Å LEGG DEG CHRISTIAN!" når klokka såvidt er passert 9, og ikke minst gjøre hva jeg vil. Ok,du tenker kanskje "Herregud, så ondskapsfull!" da skal jeg ikke skuffe dere, svaret er ja. Jeg er ganske ondskapsfull til tider. hihi:)

Det finnes dessverre ulemper med denne dagen også. Laga middag, oppvasken,gå tur med hunden, osv. (u)Heldigvis er denne bare for en dag. Sminkefridag idag også forresten:) elsker å gå uten sminke til tider!Hva skal du idag?:)

Man kan bli rik på kunnskap på youtube!

Morsomt hva man egentlig kan finne på youtube. Alt fra en vanlig musikkvideo til klipp fra fødsler. Jeg søkte "How to", og jeg kan vell si .. jeg fikk meg noen .. overraskelselser(?)    (Driver med en presentasjon,derfor alle vinduene av Martin Luther King forresten)Du kan altså finne ut hva som skal til for å bli ninja, emo eller gangster om det plutselig en dag skulle friste, lage deg en røykebombe eller kanskje du er den typen som som går for å lære seg kyssing på youtube? Med andre ord: fritt valg!

Jeg klikket meg videre og videre på how to ditt og how to that, helt jeg kom over denne siden! De har har lagt ut litt "how to" videoer for å si det mildt ..


Du kan lære deg å slutte å røyke.


Hvordan ta vare på deg selv når du er syk


Hvordan være sexy


Og, til og med hvordan du kan fake en orgasme..

er det mulig?  sier jeg bare. haha! 
Du kan jo bare litt av utvalget på bildet, nederst til høyre.Da må jeg jo bare spørre:  Hva bruker dere youtube til?

05.mar.2010

Må bare få det ut! fock,fock og fock. Dere husker den videobloggen som skulle komme idag? Jeg finner ikke kameraet mitt, og webcam på acer pcen min er heller ikke et alternativ. Det er nemlig ikke mulig å filme med!! Er skikkelig sinna.

Jeg er forresten ute nå. Internett på iphonen,vet dere! Leter mer når jeg kommer hjem igjen.. om det blir sent eller ikke, det blir en videoblogg!  Hva gjør dere i kveld?

Finne eksamen/tentamens oppgaver på nett, er ganske lett

Obs, glemte av bloggen min litt idag. Har hatt det så travelt. Men ville bare innom for å påminne dere om at det antageligvis blir videoblogg i morgen. Og ikke vet jeg hva skal jeg vblogge om. Legg igjen et lite spor i kommentarfeltet, please!

Nynorsk tentamen i morgen btw.Dere kan finne de fleste eksamen/tentamen på denne linken http://www.udir.no/Eksamensoppgaver/ . Passordet og brukernavnet er Eksempel. Merk dere stor forbokstav. Ønsk meg lykke til på nynorsk tentamen.

 Me snakkast i morgon, nå skal eg vitja draumeland. Godnatt

Nyttig informasjon btw? 

Kall meg gjerne juksemaker

Hellu!
Er i skikkelig gladhumør nå. Simen is my hero!

Vi skal ha norsk tentamen i morgen (yeah I know,bad for me) og derfor MÅ jeg jo ALLTID research'e litt for å se om jeg finner noe jeg kan få bruk for,men pokker heller .. fant ikke en dritt som kunne være til hjelp. Typisk.

Men så kom gladmeldingen(!!) Simen sendte meg link til oppgavehefte! He made my day. Nesten så jeg gleder meg til tentamen. ånei.

Er jeg god,god eller god? (egentlig han da men ..) Jeg er en ordentlig juksemaker,men liker det!


Mohohaha!

Er det noen 10. klassinger som skal ha eksamen eller tentamen om temaet "Jeg skulle bare være morsom", så skrik ut så kanskje ( PÅ EN VELDIG GOD DAG) jeg gir det ut. hihi,neida:-) Jeg liker å dele.

Men nå må jeg straks spise middag og velge meg en oppgave! 
Juksemaker? Gjort noe av det samme før?


adiós!

Da henger jeg med med på videobloggtrenden

Hei! Nå har jeg akkurat laget meg verdens beste skogsbær smoothie. Utrolig hva denne jenta får til, må jeg si! neida. (joda). Lillebror kom ned til meg meg et påskeegg som takk for at han fikk smake. lettlurt. haha!
Ikke si at dette IKKE frister for da lyver du nemlig.

Men ok, anyways: ville bare si at på fredag (eller lørdag) kommer det videoblogg! Man er jo ikke noe ekte blogger hvis ikke man følger videoblogg trenden! Føler meg ganske så ubekvem(?) foran kamera, men jeg skal bite tenna godt sammen og tre på meg supermaska. he-he.  Men trenger hjelp dere!! Hva kan jeg videoblogge om/ gjøre på videoen?

( Det kan være jeg velger å bare lage en video der dere får bli "kjent" med meg. haha,herregud det hørtes tragisk ut!)


zeeero makeup and I love it!


SKÅÅÅL!

Skal jeg få gode karakterer,eller skal jeg få gode karakterer?

heia! 
Blir dessverre ingen blogging i dag. Må nok priotere skole først. Kom plutselig på at vi har prøve i morgen(!!) og jeg har ikke lest kapittelet en gang .. uff, ønsk meg lykke til! komme sterkere tilbake i morgen
Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Desember 2010
September 2010

kategorier


Blogg
Outfit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!
Nora og Lena

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits INNLEGG-MAL = design > rediger > maler > innlegg > ta vekk alle kodene som står der fra før av, og lim inn dette: Silje Karina - mars 2010


Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Desember 2010
September 2010

kategorier


Blogg
Outfit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!
Nora og Lena

designet er laget av:


Caroline Maria