shoppping

Hei!

Sorry for litt sen blogging idag. Vi har hatt fri idag pga planleggingsdag. Fridagen min har ikke gått til noe annet enn shopping. Alle Lindex butikkene hadde 30% på alt i hele butikken! Selvfølgelig måtte jeg benytte meg av tilbudet og slå til! Kall meg gjerne kjip, men jeg føler aldri for å legge ut bilde av hver og en, enkel ting. Tidligere innlegg har jeg ikke postet ett bilde en gang.. hehe. Her har dere ihvertfall noe av det jeg kjøpte. Som sagt, alt fra Lindex!


Nå skal æ ut. hejdå

Gjort idag?

Congratulations!

Idag har jenta mi bursdag! Hele 16år gammel er du blitt, gratulerer med sengelappen. he-he-he. Bare tøyser:) Håper du får en kjempe fin dag! Kos deg masse. Skal prøve å ringe deg senere. Da blir det bursdagssang! 


hahah,sangen er bare for morosamt, som det heter på nynorsk!


Love you darling

favoritter i tekstil

Jeg snakker om tøysko. Elsker sko i tekstil, får rett og slett aldri nok av dem. De er så lette, behagelige og ikke minst søte! Tøysko er dessuten ganske inn fortiden. Flere tøysko, det blir garantert innkjøpet nå til helgen! 

Her er noen favoritter fra dinsko.Tilhenger av tøysko? 

Tegning

Nå er jeg akkurat kommet inn døra. Hater langdager, slutter ikke før klokken tre. Men på en måte elsker jeg tirsdager også. Vi har kunst og håndverk, et av mine favoritt fag. Tok med meg mappen hjem idag for å fortsette på en tegning. Ligger litt bak skjemaet skjønner dere. . Men kan jo vise en av mine ferdige tegninger så langt. 


Jeg er ikke noe proff, og inspirasjonen har jeg fått ved å se på en annen tegning. Men jeg liker å tegne så det er det som betyr noe=)

Nå må jeg ned å spise middag. sneiks


bildeserie - rommet mitt

Lys er tent, kosedressen er på, katten i fanget og favorittprogrammet på storskjermen. Kan det bli bedre? Men over til noe annet.

Jeg fikk et forslag/spørsmål om jeg kunne lage et innlegg om rommet mitt. Og ja, selvfølgelig kan jeg det! Det er litt lysforskjell, men dere overlever nok:) Her er da noen bilder fra rommet mitt: Håper dere ble fornøyde med bildene! Skrik ut hvis det er noe mer dere lurer på:)

F-F-FØLG MEG

Vet ikke om dere har fått det med dere,men for en stund tilbake fikk jeg meg bloglovin. Nå som jeg har fått flere lesere, hadde jeg håpet på å få flere enn to følgere. hoho. 

Og til dere som ikke vet helt hva bloglovin er: det er en side hvor du kan følge alle favorittbloggene dine. Jeg bruker det som oftest hver dag. Tror ikke du nødvendigvis må eie en blogg for å opprette konto heller:-) Ta en titt. 

følg meg ved å trykke på et av ikonene nedenfor
bloglovinbloglovinbloglovin

Bruker du bloglovin?

Monday my friend,monday.Jeg må nok dessverre skuffe dere. Jeg kan ikke skjønne hvordan hjernegangen min lød når jeg tenkte at jeg skulle få til en videoblogg i løpet av dagen. Sorry,men har hatt og har alt for mye å gjøre. Men jeg skal prøve å snekre sammen en på mandag. Merk dere, mandag. Da har vi nemmelig fri fra skolen. Men jeg lover ingenting,

Nå skal jeg og mamma ha filmkvled. koz!

Monday my friend. monday.


Fordi jeg er så snill å grei, skal du få et outfit av meg.

Skreiv og lagret dette innlegget før jeg gikk idag (ble ikke byen for spesielt interesserte). Det var meningen at jeg skulle poste det med iphonen,men den streika, så her har dere det jeg hadde på meg idag. 


grønn vest-dings : only
bukse: cubus

Videoblogg kjææm

Helu. Ville bare informere om at jeg antageligvis mekker sammen en videoblogg til dere. Det blir etter jeg er kommet hjem fra byen. Får bare håpe amalie er frisk, så det blir noe bytur! Talk to yah latah. Stay tuned!har dere forresten noen ønsker, så kom med de!

ps: Registrer deg på denne siden hvis du vil ha flere lesere. Linken funka ikke,her er adressen http://www.sorex.no/blog/

Man kan ikke klippe av håret på en som er skallet.

Jeg føler meg skallet.

Etter nesten 3 timer hos frisøren, er jeg finaly home. Fikk tatt etterveksten og klippet av meg det slitte håret. Endelig når håret mitt var ønskelig langt, må alt klippes av. Typisk. Forbanna hjemmebleiking som har ødelagt håret mitt de siste årene. Fra nå av er det kun frisøren striping skal foretas.. Jeg skal spare til langt hår! Dere kan jo bare se hvor kort det er blitt da og det er fortsatt litt slitt. Håret mitt hadde visstnok brukket eller noe. Årh,blir så irritert!


Årh, jeg er jo så smart at jeg bøyer hode på skrå. Her ser du det da ikke så godt, men det er rett over puppene ca. For meg er dette kort. 

Slitt hår.... samme problem som meg?

Da äker jag

Jeg lovet egentlig å poste et outfit, men det ble hvis mer som et "hadebra bilde" dette her. Har veeldig dårlig tid, skjønner dere. Skal være hos frisøren om 10 min. Må hive meg på bussen fortest mulig. striping og klipping på meg! Skal vise resultatet når jeg kommer tilbake igjen:) slakkingene nyter hjemmedagen

Hehe, slakkingene i dette tilfelle er jeg og dovendyret, Ariel. Hun har klart tatt plass i sofaen, mens jeg sitter så og si på armlenet. Men det er like så greit. Hun snorker som en gris.. say no more. Ellers sitter vi å ser på film på tv1000 i dette øyeblikket.  HAHA,herregud jeg føler dette er blitt en dyreblogg!

Slakt .. ja,jeg vet. 

Dagens outfit består av hello kitty pyjamas. Lillesøstera til venninna mi har den samme,og hun er TO. haha,nice


hahah. Dette bilde er så stygt at det blir søtt!

Som dere sikkert forstår, er jeg hjemme idag. Jeg hoster som en gal noe som er døds ubehagelig! Og det at vi skulle ha nynorsk skrivedag, gjorde ikke humøret noe særlig bedre. Jeg maktet rett og slett ikke å både irritere andre med hostinga mi hvert tredje sekund og ha det helt j*vlig med vond hals. Hadde hatt none konsentrasjon.

Jeg kommer forresten med outfit i løpet av dagen. Mamma får meg bare ikke til å være hjemme på en fredag.. så jeg har nettopp ringt og bestilt frisørtime. haha,slemt av meg. Det er altså bare å følge med!

Andre som har hjemmedag?

bildeserie - my kittycat
Jeg lette som en gal etter engelskordboka i dag morges. Jeg hev alt av ark og bøker rundt i hele rommet. Egentlig var det bestemt at jeg skulle datafri i dag, men planene ble endret i det jeg så denne lille rare skapningen plassert slik:

Jeg kunne bare ikke noe annet enn å le. haha,søtt!


dø katt liggende i en bok... hehe


 
Cute or what? 

Not quite my day

Hellu mine små sjarmtroll.
Hehe, egentlig hater jeg når folk skriver sånn på blogger, men til unnskyldning måtte jeg bare prøve. haha.

Som overskriften tilsier var det ikke helt min dag idag. Jeg har hatt, som sikkert noen har fått med seg, prøve muntligeksamen idag. Det gikk helt ok. Powerpoint-presentasjonen gikk kanon bra, mens spørsmåla ikke gikk fult så godt. Ble ganske skuffa av karakteren, men den er brukbar og jeg tror jeg beholder 5 i naturfag likevel. Tror jeg dropper å legge meg ikke ned i grøfta for å bli påkjørt liksom. hehe,jeg overlever=) 

Eller nei ... Se opp din galne karaktermann. I'll come and get you!

Ja,du messer ikke med denne jenta.

Nå skal jeg sette meg ned meg forberedelser til engelsk tentamen. Live er hardt må jeg si. 

Antrekk for dagen

Hei!
Vi har fri fra skolen idag. Eller fri og fri, fru blom. Det er jo egentlig forberedelsesdag til prøveeksamen. Men jeg er så og si ferdig. Jeg skal bare opp på skolen for å forsikre meg om litt ting her og der er i skjønneste orden. Og så må jeg jo prøve ut powerpointen. Er litt lost hvis den ikke fungerer for å si det mildt..

 Jeg har forresten fått senebetennelse i høyrehånda! Veldig vondt å bl.a være på pc,så må dessverre ta det litt slakk med blogging de neste dagene. Men skal ihvertfall få prøve å lagt ut ETT blogginnlegg om dagen. Anyways, her har dere antrekket for dagen.


love my leopard tights! Edit: alt er forresten fra polen. hehehe

Watcha think?

bloglovin

Clothes makes me feel special

Sitter å jobber med presentasjon til prøve muntlig eksamen. Enormt kjedelig, så jeg gikk innpå polyvore.com får å få opp humøret litt.  

...
Untitled
paris la nuit
taylor swift <3

.
 
HOT OR WHAT?   jeg sier bare give me!

Øgonbrynan mine på feil kjør

Good morning♥ Jeg har faktisk vært oppe helt siden klokka ni! Klarer aldri å sove lenge .. ufattelig irriterende. Hva er det å gjøre klokka 9 om morgenen liksom? Men til en annen sak. 

Jeg farget øyenbrynene mine i går kveld! (med øyenbrynsfarge så klart ) Det var fargen brun. Eller skulle nå ihvertfall være brun! I mine øyne er det svart og det ser helt jævlig ut. Gud, så irriterende. Heldigvis er det ikke permanent, det går ut etter noen uker... Vi får vente å se da. Gleder meg allerede.
vurderer sterkt å bli emo nå, eller skrelle av meg øyenbryna

hehe,neida:-) Men se hvor annerledes jeg ser ut da! Får vell bare prøve å se det positive i det (ehehehe) "Greit med litt forandring liksom!

Innekosevær

Det ser ut til at det blir en  regnfull dag her i Stavanger, men det passer meg egentlig utmerket. Nå trenger jeg ikke ha dårlig samvittighet for å sitte inne med naturfag (prøve muntlig eksamen ja). Jeg syntes egentlig det er litt kos når det regner ute jeg:-)  Innekosevær!

Også er det så nydelig å ta bilde av!

Innlegget jeg lovte dere. Skolerevy

Er skikkelig i bloggehumør idag, selv om jeg egentlig har andre ting jeg burde forholde meg til.. men men.

Husker dere skolerevyen jeg så vidt nevnte for noen dager siden? Jeg hadde jo glemt kameraet så det ble null bilder fra meg den kvelden. Ikke at det var så veldig mange bilder tatt da,men nå har jeg ihvertfall vært å hentet det. Her har dere noen bilder. ( Kvaliteten suger bare så det er sagt! skal få se å legge ut flere/bedre når folk får fingen ut og legger ut bildene på faceb) 


Her sang alle jentene "just stand up". Meg med knall rød leppestift som ikke er helt med. haha


Meg femte mann fra venstre.


haha, Melanie Brown fra spicegirls! genialt hår.


hehehe fiiiint.

Sorry for veldig lite bilder og nesten bare fra garderoben, haha. Jeg skulle jo ha filmet alle tingene jeg var med på!

Har/hatt skolerevy? 

Nervepirrende dag!

JA, nervepirrende dag! Vi fikk vite hva vi kom opp i til muntlig eksamen idag.  Men jeg er faktisk glad for resultatet!  Jeg ligger på vippen mellom 4 og 5 i dette faget, og jeg tror neppe jeg rykker ned. Krysser fingrene for at det går bra! Vi har jo faktisk vært såpass heldige at vi har hele helga + mandag på oss!

Jeg kom opp i ....

NATURFAG
Image and video hosting by TinyPic

Skolerevy og gymnos

Hei! sorry at jeg ikke har fått rukket å gi så mye lyd fra meg. Har hatt det helt kaotisk den siste tiden! Vi hadde forresten revy på skolen idag. Kjempe gøy! Fikk tatt noen bilder,men glemte kameraet på skolen.. så legger noen inn i morgen:-) 

Nå sitter jeg å planlegger gymtime til i morgen. Skal ha basket. Gleder meg til å se hvordan det vil gå .. hehehe. Heldigvis fant jeg en gym bok som er ikke er noe til hjelp.

Jeg må fortsette med mitt, trodde aldri jeg skulle skrive dette ordet her,men vi blogges i morgen:-) 

Krig,krig og atter en gang .... KRIG!

Det er alt jeg har lest om idag. fuck skolearbeid og alt som heter prøver! 

Jeg ligger et lite stykke etter alle de andre pga studentene (da alle lærerne var i Spania) for et par uker siden. Irriterer skrotten av meg. Jeg ble tatt for "juks" ( navn på hånda,hehe) på historie prøve, ble fratatt prøven og bing-bang jeg skulle liksom få en ener. Jeg legger jo helt seriøst livet mitt i skolen! Heldigvis tok lærerne til fornuft når de kom tilbake fra Spania. De mente jeg ikke hadde jukset i det hele tatt,og dermed var det bestemt at jeg skulle få ny prøve. Nå øver jeg som en gal. Skal få 6'er. hehehe. no kidding:-)Husk at det er norske hollywood fruer idag! halv 9:-) Gleder meg! 

Noen andre som leser på prøve? please,trøst meg

Når man snakker om sola, så skinner den.

Hehe, sitat jeg fant på Internett. Syntes det passet strålende, i og med at sool er emnet i dette innlegget! Det er så fint vær ute for tiden! Blir så happy. ♥♥  Min tankegang går slik om dagene: sol-glad-bilder. Me like.

Har også vært innom fotobutikken og sett litt på speilreflekskamera i helga. Har ikke funnet en favoritt enda, men ett skal jeg ihvertfall ha! Imens får dere unne dere med mitt flotte undervannskamera. hehe. 

Dovendyret


Dovendyret samens med meg.


psyko katt.Jeg har forresten ikke fått blogga i helga av flere ulike grunner. Har hatt det litt travelt,har prioritet litt andre ting. Pappa har blant annet hatt bursdag som vi feiret med å gå ut å spise,besøk osvosv. Kunne liksom ikke sitte på pcen og blogge midt oppi alt. Håper der skjønner:) 

 Hva syntes du om bildene? Ute å nyter soldagen?

Noen av mine søte venner ville på bloggen

 "åååå,silje kan vi få komme på bloggen din?? please,please!" Neida, det låt ikke akkurat slik, men når jeg likevel har skrivesperre og sitter stuck i en presentasjon som skal fremføres i morgen .. hvorfor ikke dele noen av mine søte,slitne klassekamerater jeg tok bilde av idag på nett?  (det er nesten ingen som gidder å sminke seg på skolen ( ihvertfall ikke alltid), inkludert meg - til deg i kommentarfeltet)


å,"fin" uten sminke!

tnå,

haha,skjønnas:)

<3

<3

haha,

Herregud,for et tragisk innlegg,men jaja:) OG ja,unnskyld språket,men streken under bokstavene er forresten helt focka. Får den ikke bort.

Nå må jeg fortsette på lekser! pratast


Foooooot Cooler

Hellu! Gikk igjennom noen skuffer og skap idag morges, desperat etter å finne en gradskive ( ..matematikk tentamen vet dere.. ) Men istedet fant jeg sikkert 20 pakker med allslags masker!  haha, husker faktisk hvor jeg fikk tak i den også! Sverige. De har ligget i skuffen helt siden sommer! sprøtt.Sliten og trett etter hard trening, tenkte jeg aaah.. nå som jeg har vært flink, skal jeg ta kure håret, lakke neglene og bruke en av de maskene jeg fant! Jeg må jo alltid prøve noe nytt. Istedet for den "kjedelige" ansiktsmaska, valgte jeg en maske for føttene(!!) haha.  Noe jeg virkelig ikke skulle ha gjort.. .


Var litt uheldig med å få det litt langt oppå leggen, men herregud .. Til min store bekymring, itillegg til at jeg fikkk herlige innskrumpet bein .. Eller for å si det på en annen måte. Jeg skjønner jeg jo nå hvorfor den kalles " Foot Cooler".

Beina mine fryyyyyyser! Ok,når jeg sier fryser er det ikke fordi jeg nettopp har skyld det vekk eller noe, (for det er faktisk en god stund siden nå.) men jeg ... det er akkurat som .. hva kan det beskrives som? Jo, når du feks nettopp har pusset tenna,spist en spesiel drops elns og puster inn masse luft. Tenk deg den følelsen på FØTTENE! ikke bra. prøvd fotmaske før?


Heldigvis ble også siste nevnte gjort, lakkering av negler og hårkur.

Nå skal jeg pakke dem med enda et pelspledd før jeg fortsetter på homeeeewoork. Godt å være tilbake på skolebenken, eller hva? (ironi for de som er tunghørte .. nei, jeg mener tungleste)

Hvem er bursdagsbarnet idag ??!????

.. JEG!
og, jeg nyter hvert eneste sekund!  Rart å tenke på .. nå er jeg faktisk 16år, stor jente nå. ( høhø, eller ikke?)


Fornøyd og glad:)

Jeg skal nyte bursdagen min med mange koselige ansikt ...

Kake


.. Og spille av forskjellige varianter av "happy birthday to you". haha, godt med bursdag.Ha en fin dag, det skal ihvertfall jeg!

Tangerudbakken borettslag<3

Ok,jeg bare elsker tangerudsbakken. Jeg får lyst til å klemme alle. Måtte bare dele denne quizen jeg tok på start. haha. sweeet<3    fan av tangerudbakken? 

logo

Hvem er du i Tangerudbakken Borettslag?

illustr.

Bjørn Terje

Du er mest lik Bjørn Terje! Du elsker jobben din og kjæresten din. Du er en snill og morsom person som sprer glede.

Bakteriebombe.

Jeg leste forleden en artikkel på minmote.no om hvor viktig det egentlig er å holde sminkekostene sine rene. Det fikk meg til å tenke over at det faktisk er mange der ute som ikke vet hva det innebærer å ha skitne koster liggende i sminkepungen. Tenkte derfor å skrive noen ord om akkurat dette.


Sminken og sminkekostene dine inneholder millioner av bakterier. En vanlig sminkepung kan også inneholde mugg og sopp. Det er vemmelig det!

Selv har jeg bare blitt flinkere og flinkere til å rense kostene mine. Som regel blir det til at jeg renser dem ( ihvertfall prøver) omtrent èn gang i uken, noe som fungerer helt fint. Men faktisk er det ikke bare sminkekoster det finnes millioner av bakterier i. Børster, kammer o.l må man også renses. Alt du trenger er sjampo og zalo. Børster o.l legges i såpevann (vann og zalo) for å fjerne fett, talg og gamle produktrester. Sminkekoster av ekte hår ( som i.d sine koster) vasker du med helt vanlig sjampo. Hårkur kan faktisk også gjøre susen iblandt. 
husk at koster og pensler alltid skal tørkes liggende for at vannet ikke skal renne ned i hårfestet.

 Did you know this?

Et lite morgeninnlegg

heihei! følte for en morgen innlegg.
Jeg stod faktisk opp for ikke så veldig lenge siden. Snudd døgnet helt opp ned. Meeeen det er jo ferie! takk og lov for det. Veldig rart,men jeg er i supert humør idag av en eller annen grunn. Slenger med et illustrerende bilde. 
Og med det samme jeg er inne på bilder,  her har dere flere bilder fra dagen med leppestiften. Selv syntes jeg at så annerledes ut pga all den eyelineren rundt øynene . Bruker somregel aldri eyeliner, ihvertfall ikke nede. Men det er vell smak og behag det, tenker jeg:)
Misslykka påskeaften


Hei!
Dagen begynte med at jeg gjorde meg klar til byen. Jeg dusja, fant fram klær, helt til jeg plutselig kom på at butikkene stengte jo klokken 3!! Klokka var ca 2,og fordi bussen tar minst en halvtime, droppet jeg det hele. Jeg ruslet istedet til matbutikken, og kom hjem med mer påskesnop og en ansiktsrens til trøst. Haha.  Ellers har dagen gått til mer lekser, lekser og prøveøving. Herregud, for en tragisk lørdag. Jeg vil ut å være med venner!
 


Jeg bruker  forresten denne. Utrolig billig og utrolig god. Eneste negative er at den er at den, etter min mening, er ganske vanskelig å skylle av. Men ellers gjør den susen. Anbefaler den om du er plaget med urenheter, samt sorte prikker.


Jeg fikk forresten kjøpt meg en knall rosa leppestift forleden! Elsker sterke farger, spesielt rød og rosa. Fikk tatt endel bilder med leppestifen. Kanskje jeg kan legge ut en slags bildeserie? elsker å eksprimitere med foto. Her har dere en liten "smakebit". haha. Nå skal jeg ut å reke litt.


Bildeserie- badet

Leksene driver meg til vannvidd. Tok meg et bad. Greit å få slappet av litt:)

haha,ble ganske forlatte bilder, ganske så triste,men jeg liker det! Det er kunst.

Hva syntes du om bildene? 

1stk irritert silje

Har dere sett det fine været ute? Her er det ihvertfall sol og nesten helt blå himmel! Elsker det.

Det eneste negative med fint vær akkurat nå, er at jeg har fått forbud(!!) mot å få gå ut av huset. Straffen gjelder helt til jeg har fått unnagjort alle leksene. Skjønner jo tegninga med å få gjort lekser,men herregud, trenger vell ikke være  jævla strenge? Heeeldigvis (eller heldigvis og heldigvis) får jeg lov til å gå ut dersom grunnen er trening. Men herrejesus, hvor ofte tar jeg meg en løpetur helt ute av det blå? 

Men men jeg måtte jo bare slå til tilbudet for å få meg litt luft i skallen. Som bildet viser, idag har jeg altså vært på en laang løpetur og det var faktisk herlig! 

Nå må jeg få gjort alle leksene! For ikke søren om jeg skal være inne i morgen også. En lørdag,helt alene stuck med lekser. I dont think soo.  Jeg skal til byen om jeg så må sprenge huset for å komme meg ut. 

Hva gjør du idag?


Hjemme fra London!

Heihei! Nå er jeg hjemme igjen. Eller .. jeg kom egentlig hjem i går kveld da, men har ikke hatt tid til å blogge før nå. 

I London var det gøy kan dere tro! Bare dumt det ikke ble så mye shopping på meg. Fikk bare kjøpt noen småting.. Men men jeg overlever, haha. Ellers var vi på to musikaler(!!). Herregud, helt hvor sykt flinke folk kan være! Både til å spille,danse OG synge! Sick. Vi så "Billy Elliot" og "We will rock you". Her har dere noen bilder fra turen.
Var oppe i en eller annen høy bygning jeg selvfølgelig ikke husker navnet på. For å komme opp,måtte vi gå opp TRAPPER! stress.
haha. Glad det ikke er jeg som er inne i den.
Jeg måtte også så klart prøve frappuccino'en på Starbucks som alle prater om. Og ja,den er faktisk like god som den ser ut til! Nam.

Alt jeg har å si er at London var en heeerlig start på ferien! Nå skal jeg bare slappe av og nyte påskegodte mitt (fra taxfree'n). Eller .. skulle ønske jeg bare kunne gjort det.. Uheldigvis har jeg masse,masse skolearbeid å ta igjen. jaja.

Hvor er du i påskeferien?
Velkommen!


SILJE KARINA ♥

her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
September 2010

kategorier


Blogg
Kontakt
Outfit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits INNLEGG-MAL = design > rediger > maler > innlegg > ta vekk alle kodene som står der fra før av, og lim inn dette: Silje Karina - april 2010

Anbefal meg en blogg

Kjeder meg, vil finne meg en eller flere favoritt blogg(er). Trenger forslag til gode blogger dere! Kanskje du blir min nye favoritt? You never know. 

Vanligvis (som jeg har sett) har folk bedt folk (hehe mye folk) om å skrive inn sin egen bloggadresse. Noe som resulterer til at vedkommende sitter igjen med 21421 som må tittes innom, der minst halvparten av dem suger ræva. 

Så geni som jeg er, har en laget til en liten vri. Skriv inn den eller de bloggene du vil anbefale, altså favorittblogg(er). Skriv for all del din egen, dersom du mener den er verdt en anbefaling:) Do what ever you want! 

Make me smile!


  6 kommentarer på "Anbefal meg en blogg"

Postet av: Annelise Beck
Nettenestea er en døds bra blogg :D
06.mai.2010, 15:51
URL: http://annelisebeck.blogg.no
Postet av: SILJE KARINA ♥
Annelise Beck: ja,den leser jeg faktisk! :D
06.mai.2010, 16:25
URL: http://siljekarina.blogg.no/
Postet av: CELINE
Tack så mycket och detsamma! :)
06.mai.2010, 17:50
URL: http://cceline.blogg.se
Postet av: Duyen Nguyen
sv: takk :) du har en søt blogg du da!
06.mai.2010, 22:06
URL: http://duyen.blogg.no
Postet av:
http://vanillascented.freshnet.se/ denne er bra!
07.mai.2010, 09:35
Postet av: anonym
http://alexandra-lifewithdignity.blogspot.com/

en jente som skriver om sykdommen sin, kjempe bra blogg
17.jan.2011, 22:49

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!


SILJE KARINA ♥

her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
September 2010

kategorier


Blogg
Kontakt
Outfit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria