Home again

Hallaisen, som de sier i Bergen! Jeg har hatt en super duper helg. Veldig mye kjøring, men verdt det! Egentlig liker jeg kjøreturer. Ihvertfall så  lenge jeg har litt snacks, iphonen, tyggi og en liten pute til å ta seg en liten blund inni mellom. 

Idag har vi faktisk nesten kjørt i 7 timer, hvis ikke enda litt mer. Det er litt for langt ja.. Egentlig er det jo bare 4 til Stavanger! Vi var opp om en hytte på besøk, som førte til noen timer extra fordi vi kjørte gjennom Voss. (ja,jeg vet uinteressant..) Må bare si at "åå, rundt der med voss er det så utrolig koselig. Det er så idyllisk med alle fjellene rundt osv! Love. 

JEG FIKK FORRESTEN BRUKT GLADIATORSKOENE JEG PAKKET MED!! Etterhvert kom fint været gram gitt. Har visst nok vært snill jente iår. 

over 20 grader! I like. (( dette var ikke i bergen........ der var det regn og overskya.....)

Men nå er jeg altså hjemme igjen, sminkefri og fin som alltid!  IRONI folkens.

 MEN er jeg forresten litt rar når jeg sier at jeg trives å gå uten sminke?  Folk flest får jo helt anfall av å gå uten sminke, jeg elsker det jeg! Eller elsker og elsker fru blom. Jeg har ihvertfall ingen fordommer imot det( heter det fordommer?? haha) 

Har dere en hatt en fin sommer så langt?? :-Dskummelt

hater leger, hater sykehus, hater egentlig alt innen helse. Måtte ta allergitest idag. creepy,skummelt og komplisert sier jeg bare.
HELDIGVIS var testen negativ mot alt! Er hverken allergisk mot dyr (lenger!), egg,bjørk,pollen og alt det der. 

nå skal jeg pakke=) 

summer

Halla!

Nå har jeg endelig fått meg sommerferie! Det føles helt ypperlig,men også rart og ikke minst trist! Jeg har gått på samme skole, med samme folka i 10 år ( ja,10år! vi har en til 10 skole... ). Mange vil jeg ikke se igjen på en evighet! Men på en annen måte, skal det bli gøy å bli kjent med nye folk, få en ny start:-) 


kommer til å savne dere! klar for sommerferie nå

Hej=)

Gjett om jeg hadde det gøy på klassetur da?? Vi rafta,klatra,bananbåt,grilla,bada  - ja,alt koselig som sommeren har å by på! Det er virkelig noe jeg aldri kommer til å glemme. For en opplevelse! legger ut noen bilder fra turen. 

kos eller hva?? Idag er det forresten avslutningsfest på skolen. Da er det sommerferie!! Nå må jeg stikke, bussen venter ( ikke)!

du skal være mitt barn

.. jeg skal ta deg med hvor enn jeg går.

for hallooo- sjekk skjønnheten jeg kjøpte for nøyaktig èn og en halv time siden. Endelig har jeg fått mitt eget speilrefleks kamera!!  Og ikke nok med det, vi reiser på avslutningstur med klassen i morgen tidlig til Evje! Gleder meg som en liten unge. Nå er det lykkerus fra hode til tær, dere! Gled dere til masse bilder=) 


Hadde egentlig falt for et av canon sine,men fant ut av sony var like så bra + at her kan jeg se bildene på skjermen mens jeg tar bilder =) trenger liksom ikke kikke gjennom hullet. ja til speilrefleks? 


wallstickers

Hei!

Helgen har vært så travel har ikke rukket å engang tenkt på blogging. Dessuten er ikke blogglysten på topp for å si det slik, lei av hele "bloggverdenen". Skal få meg speilrefleks i morgen, da blir forhåpentligvis blogglysten mye bedre! Men vi får se. Men så til tittelen.

Tenkte å vise dere noe stilig som kan friske opp rommet ditt litt på slikk og ingenting. Det er klistemerker som er beregnet til rom. Jeg valgte meg noen blomster. Take a look!Stilig eller hva? :)

(Dere må forresten komme dere til kinoen og se sex and the city dersom dere ikke har sett den! Den toppa hele kransekaka. he-he. )muntlig eksamen in my heart

Kom opp i engelsk. Passet meg egentlig utmerket, men kunne godt klart meg uten alt dette strevet. Men må fortsette.. eller bør jeg si: I have to continue! ja,det går i engelsk nå.
 

er litt fornøyd med dette bildet, hvis vi ser bort ifra at det er historie boka. haha

Andre med eksamen? 

nå kan sommerferien bare komme

Hellu! har mer på hjertet idag=) Nytt innlegg 3 minutter etter, dette er slettes ikke verst! 

Idag har jeg for det meste ligget død på terrassen, lastet ned MASSE ny musikk, sett frustrerte fruer, jogget og etterpå skal jeg fortsette å ........ Tro meg, denne klarer dere ikke å gjette dersom dere ikke har smugkikket på bildene! Jeg har nemlig kjøpt meg ..............

TRENINGSROKKERING!  hvor kult er ikke det? trening så det holder ihvertfall. Håper det gir resultater!
 halvpris på xxl, løp å kjøp alle i stavanger område. 

ja til rokkering, eller hva sier du? 
tilbake med en gladmelding

Heia alle i hopa!
Jeg tipper det er max 3 som leser dette, og det er inkludert meg! Jeg har jo ikke blogget på en evighet. Men depp ikke, her er jeg. heheh.

Egentlig hadde jeg skrevet et helt innlegg der jeg rundet av meg at blogging ikke var helt min greie. MEN jeg lot lære å publisere den, noe jeg er glad for nå i etterkant. Noen har jo til og med vært så søte å spurt hvorfor jeg ikke blogger, og oppmuntret meg til å begynne igjen! Det er søtt, det :-)Siste ting: Sorry for en liten skuffelse nå, men jeg er dessverre ikke kommet tilbake for fullt (ihvertfall ikke enda). Jeg kommer til å blogge når jeg har lyst og tid. Det kommer vell kanskje til å gå mest i bilder=) vi får se!

Ville bare si dette. denne er forresten ny: blogges! Velkommen!


SILJE KARINA ♥

her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
September 2010

kategorier


Blogg
Kontakt
Outfit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits INNLEGG-MAL = design > rediger > maler > innlegg > ta vekk alle kodene som står der fra før av, og lim inn dette: Silje Karina - juni 2010

Anbefal meg en blogg

Kjeder meg, vil finne meg en eller flere favoritt blogg(er). Trenger forslag til gode blogger dere! Kanskje du blir min nye favoritt? You never know. 

Vanligvis (som jeg har sett) har folk bedt folk (hehe mye folk) om å skrive inn sin egen bloggadresse. Noe som resulterer til at vedkommende sitter igjen med 21421 som må tittes innom, der minst halvparten av dem suger ræva. 

Så geni som jeg er, har en laget til en liten vri. Skriv inn den eller de bloggene du vil anbefale, altså favorittblogg(er). Skriv for all del din egen, dersom du mener den er verdt en anbefaling:) Do what ever you want! 

Make me smile!


  6 kommentarer på "Anbefal meg en blogg"

Postet av: Annelise Beck
Nettenestea er en døds bra blogg :D
06.mai.2010, 15:51
URL: http://annelisebeck.blogg.no
Postet av: SILJE KARINA ♥
Annelise Beck: ja,den leser jeg faktisk! :D
06.mai.2010, 16:25
URL: http://siljekarina.blogg.no/
Postet av: CELINE
Tack så mycket och detsamma! :)
06.mai.2010, 17:50
URL: http://cceline.blogg.se
Postet av: Duyen Nguyen
sv: takk :) du har en søt blogg du da!
06.mai.2010, 22:06
URL: http://duyen.blogg.no
Postet av:
http://vanillascented.freshnet.se/ denne er bra!
07.mai.2010, 09:35
Postet av: anonym
http://alexandra-lifewithdignity.blogspot.com/

en jente som skriver om sykdommen sin, kjempe bra blogg
17.jan.2011, 22:49

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!


SILJE KARINA ♥

her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
September 2010

kategorier


Blogg
Kontakt
Outfit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria